Poziv na radionicu za tajnike škola

Plakat 25.11.2019

Što možete očekivati na radionici?

Uredba o uredskom poslovanju – što će se promijeniti u procesu urudžbiranja u školi i hoće li tajnici škole dobiti dodatni posao? Kako izgleda CARNETov (besplatni) program za urudžbiranje namijenjen školama?

Radni odnos uz mirovinu – kako radnik može ostvariti nastavak radnog odnosa (s polovicom radnog vremena) nakon odlaska u starosnu mirovinu? Što se dogodilo s najavljenim izmjenama Zakona o odgoju i obrazovanju vezanima za produljenje rada do 68. godine?

Zamjena ravnatelja  – kada je potrebno imenovati zamjenu za ravnatelja? Tko može biti zamjena, koje poslove može obavljati i koja prava ostvaruje? Koliku plaću ima zamjenik ravnatelja?

Usklađivanje ugovora o radu s tjednim zaduženjem učitelja/nastavnika – zašto u praksi radno vrijeme učitelja/nastavnika temeljem odluke o zaduženju nije usklađeno s ugovorom o radu? Kako se preračunava radno vrijeme iz zaduženje? Koje su novine za osnovne škole u izmjenama i dopunama Pravilnika o tjednim radnim obvezama učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi?

Školski protokol za e-Račun – koje su obveze  tajnika škole uvođenjem e-Računa? Treba li e-Račun printati? Kako izgleda školski protokol za izdavanje e-Računa?

Status tajnika škole – koeficijent nije temeljni problem tajnika škole. Zašto tajnik škole nema status izjednačen sa statusom stručnog suradnika?

Pitanja – iskoristite mogućnost postavljanja pitanja prilikom prijave na radionicu i Vaše pitanje će biti obrađeno u jednoj od gore navedenih tema. Ako se pitanje ne odnosi na teme radionice, ono će biti obrađeno posebno u zadnjem dijelu radionice.

Što kažu polaznici prošlih radionica?

Pročitajte OVDJE.

Gdje i kada se radionica održava i koja je cijena?

Adresa održavanja: Učilište Magistra, Zagreb, Rubetićeva 16 (Šalata)

Ponedjeljak, 13. siječnja 2019.

Cijena po osobi: 300,00 kuna

Kako se prijaviti?

Prijavite se OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s